La química en los alimentos /
Series: Las ciencias naturales y la matemáticaPublication details: Buenos Aires INET 2009Edition: 1a. edDescription: 144 p. il. colISBN:- 978-950-00-0742-9
Contents:
Incluiye glosario en p. 116
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteca María Elena Walsh de la Escuela de Educación Secundaria Nº 1 | 577.1 R 21 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ees1_8384 | ||
![]() |
Biblioteca María Elena Walsh de la Escuela de Educación Secundaria Nº 1 | 577.1 R 21 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ees1_8385 | ||
![]() |
Biblioteca María Elena Walsh de la Escuela de Educación Secundaria Nº 1 | 577.1 R 21 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ees1_8386 | ||
![]() |
Biblioteca María Elena Walsh de la Escuela de Educación Secundaria Nº 1 | 577.1 R 21 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ees1_8387 | ||
![]() |
Biblioteca María Elena Walsh de la Escuela de Educación Secundaria Nº 1 | 577.1 R 21 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ees1_8388 | ||
![]() |
Biblioteca María Elena Walsh de la Escuela de Educación Secundaria Nº 1 | 577.1 R 21 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ees1_8389 | ||
![]() |
Biblioteca María Elena Walsh de la Escuela de Educación Secundaria Nº 1 | 577.1 R 21 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ees1_8450 | ||
![]() |
Biblioteca María Elena Walsh de la Escuela de Educación Secundaria Nº 1 | 577.1 R 21 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ees1_8451 | ||
![]() |
Biblioteca María Elena Walsh de la Escuela de Educación Secundaria Nº 1 | 577.1 R 21 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ees1_8452 | ||
![]() |
Biblioteca María Elena Walsh de la Escuela de Educación Secundaria Nº 1 | 577.1 R 21 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ees1_8453 | ||
![]() |
Biblioteca María Elena Walsh de la Escuela de Educación Secundaria Nº 1 | 577.1 R 21 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ees1_8454 |
Incluiye glosario en p. 116
SECUNDARIO
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.